Carmohn Studio


Carmohn Studio er et uafhængigt træningssted, netværk og forum for skuespillere, instruktører, fotografer, manuskriptforfattere og personer, der beskæftiger sig inden for film- og tv-verdenen. Carmohn Studio er skabt for at udvikle og højne niveauet for danske film- og tv-skuespillere, ud over at vi arbejder hårdt på, at bygge broer inden for den samlede filmbranche.


Kenneth Carmohn

Kenneth Carmohn er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 1999. Kenneth er professionel skuespillercoach for DR, TV2, Zentropa, Disney m.fl., senest på spillefilmen 'POP', produceret af Zentropa og instrueret af Simon Staho. Kenneth har fået opbakning af Danmarks Radio (TV-Dramas ledelse), flere castere, samt en del produktionsselskaber, som finder stedet kærkomment. Mere om Kenneth

 
Det er vigtigt, at skuespillere, instruktører, fotografer, manuskriptforfattere med flere, har et fælles uafhængigt forum, hvor de kan træne, udvikle og vedligeholde deres 'instrument'. Skuespillere skal altid være i topform og klar til at levere varen - også mellem jobs.
 

Carmohn Teknik

Kenneth har gennem de seneste 10 år udviklet en teknik (Carmohn Teknik), der hjælper og letter skuespillerens arbejde. Teknikken bruges til, at spille rent, autentisk og med den selvtillid, det kræver, at levere en god præstation - både i castingsituationer og på filmsættet. Teknikken er et værktøj, der bygger på simple øvelser, som er hurtige at lære og lette at anvende. Resultatet er åbne og modtagelige skuespillere, der står til rådighed, er kampklar og toptunet! En del skuespillere tænker måske så: 'Skal jeg lære helt nye teknikker?' Nej! Carmohn Teknik er et specialværktøj, der helt overordnet gør det nemmere, at skabe personligt overskud og yde optimale resultater. 

 

Fremtiden

Carmohn Studio er stedet, hvor skuespillere møder filmbranchen med det fælles mål, at udvikle og fremme dansk film og tv. Her er højt til loftet, store armbevægelser og selvfølgelig plads til at fordybe sig, dele erfaringer, træne, samt tilegne sig nye værdifulde værktøjer i seriøse og professionelle rammer.

Ønsker du at deltage i kurser og workshops, skal du være oprettet som bruger. Medlemsskabet er gratis - og det giver dig en masse fordele! 

Læs mere om medlemskriterier

  Log ind