CARMOHNTEKNIK | MINDSETTING | JANUAR - MARTS 2018 

 


Få styr på dig, og dig som skuespiller 

Slip begrænsninger og frygt, der alt for ofte står i vejen for dine bedste præstationer!

 


Kursusinfo: Fredag 19. januar - 2. marts 2018, fredage kl. 9.00 - 12.00 (fri uge 7)

Obs! bemærk den sidste undervisningsgang er en mandag.

Antal: maks. 8 deltagere

Underviser: Kenneth Carmohn
Tilmeld dig nederst på siden.

 

CARMOHNTEKNIK

 

Carmohnteknik er en simpel, men effektiv skuespilmetode, der gennem fysiske, mentale og intuitive øvelser sætter dig i kontakt med din inderste kerne; dine sande følelser og impulser. Teknikkens formål er at skabe et ægte og stærkt personligt fundament, samt at frigøre skuespillerens kreativitet, individualitet og talent.


Dette er ikke en ny og avanceret teknik, der erstatter andre brugbare skuespilværktøjer, men modsat andre tilgange tager denne udgangspunkt i det, der allerede eksisterer i dig. Derved udvikles et meget stærkere, mere personligt og autentisk udtryk, det udtryk som efterlyses på film.


Grundstenen i Carmohnteknik er den private indre lykkefølelse – for når vi har direkte kontakt til dén, er der reelt set ikke det, vi ikke kan! Gennem arbejde med denne teknik lærer du at levere sikre præstationer på højt niveau, samt at lægge spekulationer og frygt til side. Du opnår en sikkerhed og selvtillid til at udtrykke dig naturligt og udnytte dit fulde potentiale.


Teknikken er allerede brugt og anerkendt af mange professionelle skuespillere, og filmbranchens respons er klar: Det virker!

 

MINDSETTING

 

Din krop består af ca. 50 billioner celler, som reagerer på din mindste tanke. Dine tanker kan enten skabe dig, eller dræbe dig som kunstner og menneske.

 

Mindsetting sætter dig på sporet af dine inderste drømme og ønsker, omdanner dem til handling, så du har mulighed for at realisere dine længlser  - i stedet for kun at drømme.

 

Mindset træningen kan til tider være barsk og konfronterende, men der er ingen tvivl om dens betydning og virkning! 

 

 

KURSISTERNE

 

Der bliver kun udbudt 8 pladser. 

 

De små hold sikrer dig en effektiv udvikling, og skaber grobund for det bedst mulige kollegiale sammenhold, hvilket kan skabe unikke resultater. Samtidig nyder hver enkelt kursist godt af at få, hvad der ofte er en mangelvare i en hektisk hverdag: Tid!

 

 

KURSET

 

Kurset forløber over 6 fredage og er bygget op, så du kommer til vekslende at arbejde massivt med carmohnteknik, Mindsetting og afprøve det på teksttræning.

 


Mail fra kursister

 

NY "Et boost at være på kursus hos Kenneth Carmohn. En reminder om hvad du faktisk er i stand til, hvis du beslutter dig for det.
Det er et meget væsentligt og givtigt tilskud til din skuespiller/menneskelige uddannelse. Og igen, ikke noget man kommer sovende til, men så meget mere værdifuldt i sidste ende.
Kan kun anbefale !! og overvejer helt sikkert at ta et kursus til. Rom blev jo ikke bygget på en dag. ps. Og så er det faktisk også rigtig sjovt!"


Judith rothenborg, 67, skuespiller:

 

"Jeg har ikke siden skuespillerskoletiden følt, at jeg har vundet nyt land i mit arbejde, i den grad som jeg har følt og mærket det under din meget opmærksomme og kyndige undervisning. Jeg har virkelig følt mig i set - både som det 'råmateriale' jeg repræsenterer og som den erfarne spiller jeg også er, og jeg har fået øjnene op for muligheder og dele af talentet, som jeg troede var uopdyrkeligt. Afsløret, men aldrig udleveret - undervist, men aldrig ud fra en følelse af at jeg manglede noget før.

 

De små hold, med en meget bred sammensætning af uerfarne og erfarne spillere med forskellig baggrund mellem hinanden, gør det meget frugtbart at arbejde på holdene, hvor de forskellige indgange til faget, vi kommer med, befrugter hinanden og får hver enkelts styrker til at stå frem og den enkeltes svagheder til at blive til muligheder.

Du har et skarpt blik for hvad den enkelte rummer, hvad der får dig til at være enormt irriterende, når du fanger mig i at springe over hvor gærdet er lavt i en øvelse, eller når jeg bliver afsløret i at trække 'plejer'-kortet eller rammer andre ømme punkter - men også gør at jeg virkelig føler mig løftet og styrket i talent og spiller-potentiale, når du hjælper de  'ømme punkter'  til at blive kilder til en ny styrke eller en ny side ved en gammel styrke.

Jeg glæder til hver gang og ser frem til flere kurser i både din teknik og carmohn studios regi.

 

Kh Dan Schlosser"

 

"De kurser, jeg har deltaget hos Kenneth, har for mig været et lege og lærings-laboratorium. Træning, hvor jeg kunne øve mig i at være fri, være i synk med det der er og kommer af sig selv - og tage ansvar for mig selv i processen. Kurserne har været adskilt fra egentlig præstation, stort set intet tekstarbejde - bare træning for træningens skyld. FEDT:-) Det har givet mig en stor lykkefølelse at arbejde i det "lege-rum".
 
Ilia Swainson"
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmelding

 

STATUS | Tilmelding åben

 

KURSUS
CARMOHNTEKNIK | MINDSETTING | JANUAR - MARTS 2018

DATO
Fredag d. 19. januar - 2. marts 2018 (fri uge 7)

TID
9:00 - 12:00

ANTAL PLADSER
Max 8

PRIS
kr. 3250.-

STED
Carmohn Studio
Vesterbrogade 67 1 th
1620 København V

+45 31451907
info@dd-fsa.dk


Tilmelding til kurser er kun muligt for medlemmer.

Er du allerede medlem, så kan du logge ind her eller du kan oprette dig som medlem her. Log ind