referencer

 

Dit navn :
Email :
Indlæg :
   D. 13.07.2013 skrev Joachim Knop:

Kære Kenneth!
Jeg vil bare sige tusind tak for et super kursus!!!
Du drømmer ikke om hvor inspirerende det har været og hvor meget jeg har tænkt over hvad der blev sagt
Jeg glæder mig til pludselig at vende tilbage og håber at kunne bevare mine nye værktøjer i kroppen resten af livet
Kh Joachim KnopD. 19.06.2013 skrev Martin Norén:

Kenneth har et unikt øje for hvordan vi hver især hurtigt kan udvikle os som spillere. Enkle og kraftfulde øvelser åbner nye veje, hvor vi bliver bedre til at stå i os selv. Det ses direkte i kameraet at Kenneths undervisning forstærker de forcer vi allerede har. Vores personlighed kommer bedre til udtryk med den afslappede styrke som Kenneth lærer os at finde frem. Dette er grænseflyttende træning for alle som ønsker at brænde mere igennem på skærmen og gøre fremskridt som skuespillere.D. 16.04.2012 skrev Camilla Gottlieb :

Tak for et forrygende godt kursus, Kenneth. Til alle jer der har lyst til at "flytte" jer som skuespillere - så tag et intensivt Carmohn Teknik kursus. It's kicking ass! Jeg glæder mig til mere!D. 01.03.2012 skrev Silja Eriksen Jensen:

Har for nylig taget Kenneth Carmohn og Anja Philip's 2 dages casting kursus. Det er virkelig at anbefale - rummelighed, simple men banebrydende øvelser og god teknik og tankegang. Tak og ... - Gør det!D. 10.06.2011 skrev Helle Bøgeskov:

Jeg kan kun anbefale kurserne hos Carmohn studio. For mig er der her mulighed for koncentreret at arbejde og udvikle sig i en venlig og imødekommende atmosfære.
Så kort og præcist kan det siges:-)
Ser frem til et spændende efterår.D. 13.05.2011 skrev Jan Tjerrild:

Tak for to dages casting træning med Anja Philip og Kenneth Carmohn!
Uvurderligt at få lov til at arbejde med- og lære Anja at kende under disse former.
Og Kenneth, din træning er endnu en gang alt andet en rutine. Vi når i dybden, det rører, vi får flyttet grænser, og der åbnes op indtil vores allerbedste. Og efterhånden kommer læringen til at sidde mere og mere fast, hvilket giver endnu mere tryghed og tillid til at kunne præstere hver gang.
Tak!D. 20.09.2010 skrev Annelouiise Abegg Gomard:

Tusind tak for din undervisning, Kenneth. Det er simpelthen så inspirerende. Jeg gider altid fortsætte for evigt, når jeg har været der om fredagen.

 Log ind